Překročte hranice módní kreativity a objevte kouzelné spojení mikin a sukní

Nošení mikin máme často spojené se sportovními aktivitami nebo s pohodičkou a lenošením doma u televize. Mikiny se ale perfektně hodí i k sukním. Vhodnou kombinací docílíte elegantně ležérního stylu. K sukním ladí mikiny bez kapuce. Originální nabídku najdete u nás v e-shopu. Jedná se o nadčasové kousky a jejich nositelek na ulici moc nepotkáte. Naše moderní dámské mikiny šijeme vždy v omezeném množství. Z kvalitních materiálů české výroby.

 24194   24333

Jak si vybrat tu správnou mikinu?

Výběr správné mikiny je podmíněn několika faktory. Základem je vždy kvalitní materiál a pohodlný střih.

 

Výběr materiálu je pro nás důležitý. Mikiny v naší nabídce jsou ušity z kvalitních prodyšných látek české výroby. Puntíkaté mikiny CHARE a zelená mikina ELODIE jsou ušity ze silnějšího bavlněného úpletu české výrobycertifikací GOTS. GOTS je mezinárodní standard pro ekologickou certifikaci textilních výrobků. Výsledkem je nejen příjemně jemňoučký materiál, ale i dobrý pocit z toho, že nosíte kvalitní věc, podporujete naši planetu i hodnotu lidské práce. Inspektoři dohlížejí nejen na správné pěstování bavlny a její následné zpracování, ale taktéž i na sociální podmínky dělníků.  Více si můžete přečíst v našem článku na blogu zde.

 24179-1   23785-3

Nepodceňujeme ani význam střihu. Naše mikiny spojují pohodlí i eleganci. Mikiny z našeho ateliéru můžete libovolně kombinovat a hodí se k různým příležitostem. Volnější střih s netopýřími rukávy poskytuje dámská mikina CHARE či mikina ELODIE. Přiléhavější střih a rolák je synonymem dámské mikiny MARCELLE.  Eleganci s nízkým stojáčkem objevíte u mikiny RENEE.

 22847-3   22794-4

Jak kombinovat mikiny a sukně?

Objevte eleganci mikin a nemějte strach z nových kombinací. Mikina už dávno není jen součástí teplákové soupravy. K sukním jsou vhodnější mikiny bez kapuce. A protože milujeme sukně, veškeré naše mikiny šijeme tak, aby jejich spojením se sukní vznikla neotřelá krása. 

 

Siluetu vaší postavy zdůrazní kombinace volné mikiny ELODIE a sukně s vysokým pasem. Vyzkoušejte aktuální celosvětový módní hit ze světa sukní. Pouzdrová sukně po kolena SOFIA má na zadní straně rozparek pro pohodlnější chůzi.  Je ušita ze středně silného úpletu a hodí se k celoročnímu nošení. Varianta sukně nad kolena je pouzdrová sukně BEATA. Jak to bývá, protiklady se přitahují. Úzká sukně do pasu a volnější mikina je jedinečná kombinace, která vám zajistí stylový vzhled s příměsí pohodlí.

 22809-3   22803-4

Dámská mikina MARCELLE s dlouhými rukávy a roláčkem působí velmi elegantně. Díky jejímu přiléhavému střihu ji můžete kombinovat s jakoukoli sukní. Pokud si zvolíte mikinu s motivem šípkové růže či mikinu s motivem tyrkysově oranžových květů, oblékněte k ní jednobarevnou sukni. Tím dosáhnete nejlepšího vizuálního efektu. Příliš mnoho vzorů by působilo rušivě. Anebo si vytvořte šaty díky sukni se stejným motivem. Áčkovou sukni LINDA s motivem šípkové růže vám rády ušijeme ve velikosti i délce podle vašeho přání.

 24035   24336

Kombinace mikin a sukní poskytuje prostor pro experimentování. Mikinu můžete nosit volně, na jedné straně ležérně zastrčenou do sukně ale i celou zakasanou. Rozhodujte se vždy podle toho, jak se v dané variantě a aktuálním okamžiku cítíte. Objevte svoji kreativitu a vykročte na cestu elegance, pohodlí a ženské smyslnosti.