Nápady na dárky nejen na Vánoce

Každý dárek by měl obdarovanému udělat radost, potěšit a ukázat mu, jak nám na něm záleží. Dárek by měl mít svoji hodnotu. Nikoli finanční, ale citovou. Jak ale takový dárek vybrat? Ze všech stran na vás vyskakují jedinečné nabídky těch nejlepších dárků na světě. Milé ženy, pokud stále váháte, co nadělit vašim blízkým pod stromeček, máme pro vás několik nápadů. Jedná se o univerzální a nadčasové dárky, které jsou vhodné nejen na Vánoce.

 gift-4669449_1280

Ideální dárek pro ženy

Překvapte své milované ženy originálním dárkem, který je vyroben s respektem a úctou k ženám i naší planetě. Nadělte jim něco víc, než jen nové ručníky či kosmetickou sadu v předvánoční akci.

 people-2594745_1280

Rády vám poradíme s vhodným výběrem sukně či šatů tak, aby s obdarovanou co nejvíce souzněly. Současně ale chápeme, že darovat šaty je složité. Můžete se trefit do vkusu, ale odhadnout velikost je obtížné. Bylo by nápadné, pokud byste na návštěvu ke kamarádce přišly s krejčovským metrem a přeměřovaly ji.

 

Ideální volbou je dárkový poukaz. Můžete si zvolit vzhled, od klasického až po vánoční. Poukaz platí jeden rok, takže obdarovaná bude mít dostatek času na výběr. Na přání vám jej vystavíme v libovolné hodnotě.

 18965-6      18965

Pletené doplňky ženské krásy

Další univerzální možností jsou naše zimní oboustranné šály. Šály se skvěle hodí od podzimu do jara. Jsou obdélníkového tvaru se zapínáním na knoflík. Mají nadčasový design, jsou ušity z kvalitních materiálů a každý motiv šijeme pouze v omezeném množství. Darujte svým milovaným ženám nekonečné obejmutí.

 24095-2   24062-2

Neskutečně mnoho kombinací se skrývá v nabídce našich pletených doplňků. Naše pletařka Tonička poctivě a ručně na pletacích jehlicích plete čepice, šály, čelenky, nákrčníky, návleky na ruce i návleky na boty. Vše v mnoha barvách i variantách. Je jen na vás, zda si poskládáte celý komplet v jedné barvě nebo si zvolíte doplňky v různých odstínech. Žádná volba není špatná. Pokud si nejste jisté, jaké barvy k sobě ladí, ozvěte se nám. Rády vám poradíme.

 21033-1   21027-1   18689-5

Milé ženy, nezapomínejte ani samy na sebe. Nadělte radost i sobě. Zasloužíte si to. Rozmazlujte se. Zahřejte se díky naší novince v podobě zimních šatů MEDLEY. Jsou ušity ze silnějšího úpletu s plastickým vzorem copánků. Jedná se o šaty polopřiléhavého střihu s rovnou, mírně projmutou siluetou, mají roláček a dlouhé rukávy. Šaty se hodí od podzimu do jara.  

24011-3   24014-1

Ideální dárek pro muže

Každý správný muž by měl mít svůj nůž. A ne ledajaký. Vyberte si designový nůž přímo od nožíře. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, vydrží vám mnoho let. Skvělé je, že nerezová ocel snese i hrubší zacházení. Zároveň velice dobře drží ostří. Rukojeti jsou z rozličných materiálů, jako je exotické dřevo, epoxid či rohovina. Každý nůž je vyráběn výhradně ručně a jeho vznik je složitý poctivý proces. Cesta vzniku jednotlivého nože v sobě zahrnuje vyřezávání, broušení, lepení, leptání, srovnávání, tvarování rukojetě, moření, voskování či broušení.

 DSC_9949a

Nože jsou nejen praktickým pomocníkem při vaření, ale stanou se i originální ozdobou vaší kuchyně. Nabídka kuchyňských nožů zahrnuje tři základní velikosti, TAO nože i vykosťovací nože. Milovníci přírody a zálesáci se již brzy mohou těšit na novinku v podobě nožů do přírody. Lámete si hlavu s výběrem? Není nic snadnějšího než se zeptat nebo zvolit dárkový poukaz. Inspirovat se můžete třeba na Facebooku nebo Instagramu

 1080   1044-4   771

Oživte šatník i kuchyň poctivými výrobky z českých dílen. Nákupem podpoříte nás, drobné řemeslníky, uděláte radost originálním produktem a současně podpoříte naši planetu.

459