Podzimní móda přináší radost

A máme tady podzim. Krátí se dny, často prší, je pošmourno, nachlazení nabírá na síle a ráno vstáváme do tmy. S úbytkem světla přichází splíny. Nenechte se pohltit podzimní depresí. Vyměňte smutek za úsměv. Víme jak na to.

beautiful-girl-2003652_1280

 

Rozveselte podzim sobě i svému okolí.  Ponořte se do omamného pocitu lehkosti, čarovných barev spadaného listí a veselosti. Nezapomínejte, že oblečení ovlivňuje náladu.

 

Spadané listí je symbolem podzimu

 

Milé ženy, vzpomeňte si na dětství. Také jste se rády válely ve spadaném listí? Připomeňte si vědomí nespoutanosti, ryzího štěstí a svobody. V sukni LAURA v limitované podzimní edici splynete s podzimem. Sukně je střižena do mírného áčka, takže se rozšiřuje ke kolenům. Na předním díle v pase má sklady, zadní díl je hladký. V pase je sukně zapravená do úpletu, takže nikde nic netlačí. Můžete ji nosit v pase i na bocích. Sukně je ušita ze středně silného bavlněného úpletu české výroby.  Nechybí ani praktické kapsy. Tento typ sukně se hodí především pro postavy s vystouplým zadečkem.

 

Náš tip: Pokud nevíte, jaký typ sukně je pro vás ideální, mrkněte na naše rady.

 

23849-9   23855-3

Originální motivy inspirované podzimem

 

Milujete ten pocit, kdy se brouzdáte spadaným listím, pod nohama vám praskají žaludy a vaše sukně splývá s celou tou nádherou? Dlouhá sukně HELENE je posetá neonovými květy. V kombinaci s barevnými krásami podzimu se stanete vílou z pohádky. Sukně HELENE je rovného střihu, v pase má několik skladů. K dolnímu okraji se postupně rozšiřuje. Zvolte si délku sukně podle vašeho přání a vykročte vstříc novým zážitkům.

 

Podzimní příroda dává prostor naší představivosti. Otevřete brány nekonečnasukni HELENE s motivem kubismu. Stejně jako u většiny našich sukní se jedná o limitované kolekce. V těchto kráskách jen tak někoho v listí ani na ulici nepotkáte.

 

23852-2   23755-4

 

Ideální podzimní materiál je funkční úplet

 

Někdy stačí pouze změnit úhel pohledu. I mraky v sobě skrývají krásu, nespoutanost a sílu. Stejně jako my, ženy.  Proplujte podzimem s úsměvem v hřejivých šatech ADRIANA, které jsou ušity z funkčního úpletu. Funkční úplet je ideální podzimní volbou. Mezi jeho hlavní přednosti patří propustnost par od povrchu těla, rychle uschne, málo se mačká a přizpůsobí se postavě. Kouzelné výrazné barvy jsou velmi odolné a jen tak se neseperou.  Z rubu je materiál velmi příjemný na nošení, heboučký a měkký.

 

Oslnily vás benefity funkčního materiálu v kombinaci s limitovaným motivem mraků, ale více milujete sukně? Není nic jednoduššího než kliknout zde. Čeká na vás půlkolová sukně HEIDY, ve které s lehkostí protančíte podzimem.

 

23632-1   23608-4

 

Preferujete klasické áčkové sukně? Inspirujte se naší další limitkou na módní období podzim–zima 2023. Áčková sukně LINDA je ušita z funkčního úpletu. Naším cílem je, abyste se za všech okolností cítily spokojeně i pohodlně. Proto pro vás pečlivě vybíráme nejen originální motivy, ale i materiály.

 

V našem ateliéru pro vás ručně pleteme hřejivé čepice i šály

 

Ovládněte podzim. Sychravé počasí a nastupující zimu nepocítíte v našich ručně pletených zimních čepicích a čelenkách.  Zachumlejte se do hřejivé zimní šály, natáhněte návleky na ruce a vítr nebude mít šanci. Veškeré naše pletené doplňky plete naše vrchní pletařka Tonička na klasických pletacích jehlicích. Ručně, poctivě a řemeslně. S láskou.

 

18050-1   20892-4   23915-2

 

V šatech a sukních z našeho ateliéru se stanete podzimní královnou.