Doplňky, které zvýrazní ženskou krásu

V našem ateliéru nešijeme pouze šaty a sukně. Myslíme i na doplňky, které podporují ženskou krásu. Jedním z nich jsou naše oboustranné šály a šátkošály. Jsou vhodné od podzimu do jara, využít je můžete i v létě. Jste zvědavé? Pojďte se seznámit s našimi stylovými doplňky, které zahřejí a současně zvýrazní vaše kouzlo.

 

Dámské šály do každého počasí

 

Dámské šály šijeme ve dvou základních variantách.

 

Oboustranná dámská šála na jeden knoflík

Šála je obdélníkového tvaru o rozměrech 40 cm a 100 cm. Zapíná se na jeden knoflík. Okolo krku se omotá jedenkrát.

 24456   24405

Oboustranná dámská šála na dva knoflíky

Tato šála má obdélníkový tvar o rozměrech 50 cm a 150 cm. Okolo krku se omotá dvakrát, zapíná se na dva knoflíky. V přední části se vytvoří cíp.

 24453   24507

U jednotlivých šál naleznete i praktický video návod, jak si šálu uvázat. Ale vaší fantazii se samozřejmě meze nekladou. Šálu můžete nosit ležérně přehozenou přes ramena, volně ji obtočit kolem krku, přičemž každý cíp si půjde svou vlastní cestou. Během letních večerů vám nahradí lehký přehoz přes záda. Benefitů však mají naše oboustranné dámské šály mnohem víc.

 

Oboustranná šála je must have kousek

 

Jedna je málo

Jak už je ze samotného názvu patrné, šály jsou oboustranné. Každá strana je ušita z jiného motivu, takže máte vždy na výběr, který motiv bude vidět. A také si můžete pohrát, šálu zatočit a motivy zkombinovat. A rázem je na světě třetí varianta šály.

 

Stylový dámský doplněk

Oboustranné dámské šály z našeho ateliéru jsou víceúčelovým a nadčasovým doplňkem. Nejen, že je můžete nosit různými způsoby. Současně dodají vašemu outfitu moderní a sofistikovaný vzhled. Vybírat můžete z nekonečné škály motivů. 

 

Ochrana proti větru a chladu

S příchodem jara sice teploty stoupají, ale také přibývají jarní větříky. Ofouknutá záda není nic příjemného. Stačí chvilička a nastydlá záda vás vyřadí z provozu. Naše oboustranné šály vám poskytnou tu nejlepší možnou ochranu nejen proti chladu, ale i proti větru. Jsou ideální na nadcházející období, kdy není potřeba mít tlustou zimní šálu.

 

Originalita na každém kroku

V naší nabídce naleznete nekonečné množství motivů, které vnesou svěžest do vašeho šatníků. Šály, ideální pro přechodné období, můžete barevně i vzorově sladit se sukněmi z našeho ateliéru. Nekonečné barevné palety uzpůsobené aktuální sezoně jsou samozřejmostí.

 24504   23608-4

24495   24206-4

Hebkost na první dotek

Materiály pečlivě vybíráme. Výsledkem je měkoučká a hebká šála, která vás pohladí i zahřeje.

 

Ideální dárek pro ženy

Pokud chcete ženu potěšit originálním dárkem, jsou šály skvělou volbou. U šatů a sukní musíte vědět, jakou velikost, střih a délku zvolit. S tím si v tomto případě nemusíte lámat hlavu. Oboustranná šála totiž padne každé ženě. A pokud i tak váháte, jaký motiv zvolit, nabízíme možnost dárkových poukazů.

 

Podpora českých řemesel

Veškeré naše výrobky šijeme poctivě, ručně a řemeslně v našem ateliéru v Neratovicích. Vše s úctou k přírodě, tradicím a lidské práci. Řemesla měla vždy důležitou pozici na českém trhu. A my věříme, že jejich role je nenahraditelná. Proto jsme neskonale vděčné, když i vy přispíváte k podpoře řemesel a tím i k utužování tradic. Pokud vás téma českých řemesel zajímá, můžete si přečíst článek na blogu zde.