Seznamte se s benefity jednotlivých druhů výstřihů

Výběr správného trička není pouze o barvě, střihu či velikosti. Důležitým aspektem pro výběr ideálního trička je i výstřih. Správná volba výstřihu dokáže zdůraznit vaše přednosti i skrýt nedostatky. Pojďme si společně představit jednotlivé varianty výstřihů i jejich benefity.

 

Kulatý výstřih

25252-6   25252

 

Kulatý výstřih je klasikou. Tento univerzální výstřih patří mezi nejoblíbenější, a to díky své nadčasovosti a praktičnosti. Je vhodný na každodenní nošení, působí nenuceně a sedí na každý typ postavy.

25198-7    25198-1

 

Originální řešení kulatého výstřihu nabízí tričko BRENDA. U průkrčníku má jemné zdobení, tzv. vrapování. To tričku dodává nezaměnitelný glanc. Navíc přitáhne pozornost na prsa a tím odpoutá pozornost od bříška.

25243-5   25243

 

Kulatý průkrčník, který je otevřenější do stran, najdete i na střihu KELLY. Nemusíte se obávat, ramínka od podprsenky by neměla být vidět.

 

Milovnicím akvarelových barev by v šatníku nemělo chybět veselé pestrobarevné tílko IZZY.

 

Pokud preferujete volný střih triček, určitě si vyberete ze široké škály barev trička ZOE.

 

Uvolněný a romantický styl vykouzlíte díky tričku MALORY s balonkovými rukávky.

24721-3   24721

 

 

Hluboký výstřih

 

Tento výstřih poutá pozornost. Výstřih dosahuje až k hrudní kosti, čímž zdůrazňuje dekolt. Perfektně se kombinuje s výraznými náhrdelníky.

 

Hluboký výstřih na zádech je velmi rafinovaný. V kombinaci s bílou barvou trička CECILIA se stane nepostradatelnou součástí vašeho šatníku.

 

Výstřih do písmene V

 

Véčkový výstřih přitáhne pozornost na ňadra a tím prohloubí vaši smyslnost, nehledě na to, jak bujný dekolt máte. Je vhodný i pro ženy s malým poprsím. Výstřih do písmene V doporučujeme i ženám malého vzrůstu, neboť opticky prodlouží váš krk a tím i celkovou postavu.

24760-1   24760-2

 

Dámské tričko ROSA šijeme s dlouhým, tříčtvrtečním i krátkým rukávem v široké škále barev. A na vaše přání jsme do nabídky přidaly i variantu tílka ROSA. Střih je na prsou překřížený a vytváří tak hlubší výstřih ve tvaru písmene V.

 

21708-1   21708

Hranatý výstřih

 

Hranatý výstřih, někdy též označovaný jako výstřih do čtverce, najdete například na tričku LARA. Tričko opticky zdůrazní ramena a dekolt. Jeho čisté linie jsou vhodné pro ženy s menším poprsím, neboť vytváří iluzi bujnějšího dekoltu. Navíc krásně prodlouží krk.

 

24585-1   24585

Lodičkový výstřih

 

Tento elegantní výstřih zdůrazňuje ramena a klíční kosti nositelky. Je tak ideální pro ženy s užšími rameny. Hodí se na formální příležitosti, ale velmi dobře vypadá kontrast elegantního trička s lodičkovým výstřihem v kombinaci s áčkovou sukní a teniskami.

25057-3   25057

 

Zvolte si z nekonečného množství variant trička LELA s lodičkovým výstřihem. Tričko LELA patří mezi naše stálice. Tričko šijeme v rozmanité paletě barev, s krátkým, tříčtvrtečním i dlouhým rukávem.

 

24483-4   24483

 

Výstřih se stojáčkem

 

Originální, nařasené pojetí stojáčku nabízí přiléhavé tričko SCARLETT. Jedná se o naši novinku na období podzim a zima 2024. Tričko má tříčtvrteční rukávy. Jeho decentní střih se skvěle kombinuje s různými tipy sukní. V e-shopu ho najdete v mnoha barvách, od čokoládově hnědé po světle modrou.

25045   25045-1

 

Jedinečný vzhled vašemu outfitu dodá tričko BIBI. Průkrčník trička BIBI je s nízkým stojáčkem ozdobený elegantní mašlí. Hodí se především na formální příležitosti, ale pokud to tak cítíte, noblesní dámou můžete být i v rámci zdánlivě běžných situací. Vždyť přece každý okamžik našeho života je jedinečný a my ženy si zasloužíme být krásné za všech okolností.

 

Výstřih s rolákem

 

Je ideální do chladnějšího počasí. Opticky prodlužuje krk, což vytváří zeštíhlující efekt. Nízký rolák najdete na přiléhavém tričku SANJA. Líbí se vám střih trička SANJA, ale nejste fanynka roláků? Žádný problém, tričko SANJA šijeme i ve variantě s kulatým výstřihem.

22743-7   22743-4

 

Nabíraný rolák působí pocitově hřejivějším dojmem a najdete jej například u mikiny MARCELLE.

 

Správně zvolený výstřih podtrhne vaši osobnost a zdůrazní vaše přednosti. V našem ateliéru si můžete vybrat z nekonečného množství výstřihů. Pokud si nejste jistá výběrem, ozvěte se nám. Rády s výběrem ideálního výstřihu poradíme. Ať už se chystáte na slavnostní příležitost nebo na kávu s kamarádkou, u výběru správného výstřihu nezapomínejte na svůj osobitý styl. I zde platí pravidlo, že v oblečení se musíte cítit dobře zejména vy sama.