Nejkrásnější letní sukně v modrých odstínech

Léto je čas sukní. Jak vybrat sukni, ve které si můžete užívat léto na plno? Sukni, která se hodí k vodě i na výšlap na Kleť? Existuje mnoho variant sukní a my si představíme ty, které jsou ideální na letní období a čas dovolených.

 

Léto je taktéž spojeno s modrou barvou. Modrá je nejen barvou klidu a odpočinku, ale je barvou nových nadějí a v létě tolik příjemného osvěžení. Voda nás dokáže příjemně vzpružit, ať již se jedná o příjemný letní deštík, svěží vodu v bazénu či moři nebo chlazenou limonádu.

 

A jako symbol svěžesti působí modrá barva i na naše podvědomí. Vidíme-li modrou barvu, okamžitě mysl vnímá její chladivý a osvěžující efekt. Rozveselte své letní dny, oblékněte se do modré a prožijte léto plné intenzivních zážitků.

 

Stylové sukně na letní dovolenou

 

Během letní dovolené často nevíme, co nás potká. Proto je potřeba být připravena na každou situaci. Pokud se vydáte poznávat památky, oblékněte kolovou sukni. Zajišťuje volnost v pohybu, takže se nemusíte obávat, že při výstupu na příkré schody zámecké věže ukážete dalším návštěvníkům více, než byste si přála. V kolové sukni bude každý váš krok svobodný, ničím neomezen.

 

Půlkolová sukně HEIDY s motivem modrozeleného kmínu se postupně k dolnímu okraji rozšiřuje a je ušita z bavlněného pružného úpletu. Jeho výhodou je nízká mačkavost a vysoká prodyšnost. V pase má pružný úplet české výroby v bílé barvě, který neprosvítá. Nádherně se tak hodí k tričkům ve světlé barvě, které jsou na slunečné dny ideální.

 24886   24886-1

Zaujal vás motiv modrozeleného kmínu? Nás také. Tento motiv je naše limitovaná kolekce pro léto 2024 a proto jej můžete najít i na pouzdrové sukni SOFIA či šatech KELLY.

 24814-2   24832-5

 

Letní sukně s kapsami

Áčkové sukně v sobě skrývají nekonečně možností, můžete je nosit na formální i neformální příležitosti. Vytvořte si outfit podle vaší momentální nálady. K áčkové sukni skvěle vypadají sandálky na klínku, tenisky i žabky.

 

Střih áčkové sukně velmi zdůrazňuje vaši siluetu a opticky zužuje pas. Pohodlný úplet v pase neškrtí a umožňuje různé variace nošení topů. Přiléhavá trička přirozeně splynou se sukní, volná můžete ležérně zakasat.

 

Áčková sukně LAURA s motivem modro zlatých květin má kapsy v bocích a pohodlný pružný úplet. Bavlněný materiál je z české výrobny.

 24880-8   24880-12

Balónové sukně šijeme z pohodlných a lehkých materiálů. Jejich střih je velmi vzdušný, takže ideální letní kombinace. Pro milovnice pohodlí a sukní s kapsami je balonová sukně jasnou volbou. V kombinaci s modrými odstíny báječně osvěží váš vzhled

 

Balónová sukně KATY s motivem modré vitráže má v pase 4 sklady. Pokud preferujete více nařasené balonové sukně, tak taková je sukně STELA s motivem lahodných ostružin.

 24823   24823-1a

 

Letní sukně do gumy

 

Ať už si plánujete jakékoli letní aktivity, sukně do gumy vám díky pružnému pasu zajistí nekonečné pohodlí. Áčková sukně VERENA s motivem třešňových květů má v pase úzkou gumu a nosí se do pasu.

 24874-6   24874-5

Raději byste sukni, která se nosí na bocích? Tak přesně taková je letní sukně LINDA s motivem modré vitráže. Sukně má v pase tunýlek široký 4 centimetry, v něm je protažená guma. Sukně se přes zadeček mírně zvedá, proto jsme zadní díl ušily přibližně o 2 centimetry delší než přední. Tím se délka krásně zarovná.

 

Letní dlouhé sukně

 

Maxi sukně v sobě skloubí eleganci i ženskou svůdnost. Maxi sukně HELENE z našeho ateliéru je rovného střihu a k dolnímu okraji se mírně rozšiřuje. Každým krokem jemně objímá vaše nohy a chrání vás. Ano, skutečně. Dlouhé sukně mají ochranitelskou moc, více se můžete dočíst v článku na blogu

 

pruhované maxi sukni HELENE budete oslňující, ať už vaše kroky směřují na řeckou pláž nebo na prohlídku českého zámku. Sukně je se vzorem nepravidelných proužků v odstínech modré a béžové barvy a připomíná tak kouzlo řeckých pláží.  

 

Dlouhá sukně HELENE s motivem achátů bude chránit každý váš krok. Achát je kámen ochrany a současně má léčivé schopnosti. Podporuje imunitní systém, regeneruje tělo a zklidňuje mysl.

 24913   24910   24916

Maxi sukně HELENE v tmavě modré barvě je hitem letošního léta. Jak už víte, milé ženy, stále pro vás vymýšlíme novinky, ať už se týkají originálních motivů či střihů. Na léto 2024 jsme si pro vás připravily další překvapení a tím je sukně z mušelínu. Mušelín je naprosto dokonalý letní materiál, je prodyšný, málo mačkavý a nebesky lehký.

 

V našem ateliéru na vás čekají letní sukně ve všech odstínech modré, se vzory, čistě modré, s kapsami i bez. Je pouze na vás, jaká sukně se stane vaší srdcovkou. Ať už si zvolíte jakýkoli druh sukně, nezapomínejte, že důležité je, jak se v sukni cítíte vy sama. Nechte se unášet na obláčkách modré barvy a vychutnávejte každý okamžik léta.