Letní výprodej - najdete v kategorii SLEVY - až 40%.

Dlouhé letní šaty podle vašeho přání

To jsou tak krásné šaty! Kéž by měly jen ramínka a ne rukávky. Kéž by měly tříčtvrteční rukávky a nebyly jen na ramínka. Nebo naopak. Znáte to, že? V obchodě jste objevila nádherné šaty vašich snů, ale mají nějaké to ale.

 

Šaty vás zcela oslovily, sedí vám velikost i střih. A vy teď stojíte před těžkým rozhodnutím. Nabízí se dvě možnosti. Šaty si koupíte, i když vám střih rukávku nevyhovuje, ale věříte, že si zvyknete. A ve finále zůstanou šaty viset většinu času ve skříni, protože se v nich zcela necítíte.

 

Další variantou je, že šaty necháte v obchodě a doufáte, že objevíte jiné, které by byly přesně podle vás. Jenže nikde žádné takové nejsou, protože ty první nasadily laťku hodně vysoko. A tak se po pár dnech přemýšlení rozhoupete, že si je koupíte a ejhle. Ve vaší velikosti jsou vyprodané.

 24871-1   24871-7

Milé ženy, existuje ale i třetí možnost. Bez kompromisů. Zvolíte si nejen velikost a délku šatů, ale i střih rukávků, a u některých modelů dokonce i barvu živůtku. Že je to nereálné? Ale kdepak, nepřeháníme. V našem e-shopu myslíme na každou z vás.

 24745-11

 

Podporujeme jedinečnost každé ženy

 

Každá žena je jiná. Má jiné preference, vkus i potřeby. Některé ženy preferují rukávky, aby skryly ramena. Jedné ženě vyhovují rukávky krátké, druhá má ráda tříčtvrteční. Jiné ženy naopak vyžadují šaty na ramínka z důvodu pocitu volnosti a minimalizování pocení.

 

A i zde platí zákon schválnosti. Pokud v obchodě uvidíte šaty, které vás osloví, přály byste si, aby měly jiný styl rukávků. Ženy milující šaty na ramínka často narážejí na šaty s rukávky a naopak. U nás v ateliéru dlouhodobě sledujeme vaše potřeby a rády plníme vaše přání. To už víte. A přesně proto spatřily světlo světa naše dlouhé dámské šaty SARAHAť už je vaše preference jakákoli, u šatů SARAH s motivem máků či fialek si můžete zvolit nejen velikost a délku, ale i zda chcete šaty na ramínka, krátký rukáv nebo tříčtvrteční rukáv.

   24745-4    24745

Varianta šatů se vzorem máků nabízí i možnost volby živůtku. Živelná červená podpoří vaši spontánnost, decentní černá umocní vaši sofistikovanost. Záleží jen a pouze na vás, jak si své šaty poskládáte.

 

Dlouhé šaty pro každou postavu

 

Koupíte si dlouhé šaty a šlapete si po nich? Nebo naopak toužíte po šatech dlouhých až na zem, ale díky vaší výšce jsou vám všechny maxi šaty pouze pod kolena? To je věčný boj nás žen. Každá jsme jinak vysoká a obchody na to mnohdy zapomínají. Můžete si vybrat šaty podle velikosti, ale běžně není možné zvolit šaty podle výšky.

 

Šaty SARAH z vás udělají skutečnou antickou bohyni. A to nejen díky svému střihu. Stejně jako pravá bohyně máte kouzelnou moc. Šaty si uzpůsobíte přesně vaší postavě, a to jak velikostí, tak i délkou. Šaty šijeme v šesti délkách. Ano, čtete správně, Skutečně si můžete vybrat ze šesti různých délek šatů. Pokud si přejete šaty ke kotníkům, tak při výšce 170 cm volte délku šatů 150 cm. A když si nevíte rady, není nic jednoduššího než se nám ozvat. Jsme zde pro vás.

 24778   24778-4

Šaty SARAH jsou ušity z letního vzdušného splývavého materiálu. Složení materiálu suknice je 97 % polyester a 3 % elastan. Možná vás napadne, že polyester není přírodní materiál, a tak nemůže být vhodný na léto. Opak je pravdou. Mrkněte k nám do blogu na článek týkající se materiálů a seznamte se s benefity polyesteru. Živůtek je ušit z velmi příjemného materiálu Modal, který je prodyšný, příjemný na nošení a stálobarevný.

 

Romantické a oslnivé maxi šaty v limitované edici

 

Opět se jedná o naší limitovanou edici, na výběr máte z několika motivů. Šaty se hodí do zaměstnání, na procházku i na dovolenou u moře. Šaty šijeme přímo do objednávek na základě vašich preferencí. Ale nemějte obavy, pokud vám šaty nesednou, můžete je vrátit nebo vyměnit.

 

Šaty SARAH mají přiléhavý živůtek. Díky jeho překřížení na prsou vytváří hlubší výstřih do tvaru V.  Suknice je mírně nařasená a bohatě rozšířená. V dolním kraji jsou rozparky pro snadnější chůzi.

 

Leknín patří mezi nejzázračnější květiny. Má své kořeny v blátě. Čím hlouběji v blátě jsou, tím rozmanitější, bohatší a krásnější květ vytvářejí. I když někdy zažíváte složitější období, jednoho dne to skončí. Každá těžká situace nás posiluje a činí krásnější, ač se to v první chvíli tak nemusí jevit. Toto silné poselství si můžete denně připomínat díky kouzelným leknínům, které rozkvetly na šatech SARAH.

 24742-2   24742-5

Toužíte-li po vnitřním zklidnění, oblečte se do fialové. O významu fialové si můžete více přečíst v článku na blogu. Šaty SARAH s fialovým živůtkem a suknicí v omamně fialové barvě s motivem kapradin z vás učiní rozpustilou vílu plnou pozitivní energie.

 

Staňte se autorkou svých šatů. Zvolte si nejen velikost, motiv šatů, ale i jejich délku. Ať už se rozhodnete pro jakýkoli vzor, budete nepřehlédnutelná. Každý motiv šijeme pouze v omezeném množství, aby si šaty i jejich nositelka zachovaly svoji jedinečnost.